top of page
© IntoNijmegen --- Wilger Brevoord.jpg

 JOUW VERDIENMODEL

Benieuwd naar hoe wij samen met jou voor het

ideale salarismodel zorgen? 

70/30 rule

Bij Finance Rebelz geloven we in transparantie en eerlijkheid, vooral als het gaat om je salaris. We begrijpen dat financiële zekerheid belangrijk is en daarom hebben we een uniek model ontwikkeld waarin gemiddeld 70% van het tarief dat we voor jou vragen, naar jou gaat. Bij ons krijg je waar je recht op hebt!

Ondernemerschap, maar dan samen

Als financieel professional wil je je kunnen concentreren op je werk, begeleid worden door ervaren financials en wil je een leuk team hebben, zonder je zorgen te hoeven maken over het vinden van opdrachten. Bij Finance Rebelz coachen we je intensief, zorgen voor een community en zorgen we dat jouw groei centraal staat, zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent: financiële vraagstukken oplossen en bedrijven helpen groeien. Ons ervaren team staat voor je klaar om de juiste kansen voor jou te vinden en jouw optimaal te begeleiden, zodat je kunt excelleren in je vakgebied.

Jouw extra's ...

Maar dat is niet alles. Ons salaris omvat niet alleen je basisinkomen, maar ook andere belangrijke zaken. Heb je bijvoorbeeld een leaseauto nodig om efficiënt naar klanten te reizen? Geen probleem, we begrijpen dat mobiliteit essentieel is voor jouw succes en we zorgen ervoor dat je daarover geen zorgen hoeft te maken. 

 

Daarnaast geloven we in voortdurende groei en ontwikkeling. Bij Finance Rebelz bieden we de mogelijkheid voor opleidingen en trainingen, zodat je jezelf kunt blijven verbeteren. Je kunt nieuwe vaardigheden opdoen, je kennis vergroten en je expertise uitbreiden, terwijl je geniet van een eerlijk salaris.

Three way traffic

Bij Finance Rebelz streven we altijd naar een "three way traffic" situatie, waarbij alle betrokken partijen tevreden zijn: de opdrachtgever, wij als FNCRBLZ en natuurlijk jij, onze gewaardeerde professional.

Kies voor Finance Rebelz en ontdek de kracht van een eerlijk salaris waarvan ca. 70% van jouw uurtarief naar jou gaat. Samen creëren we een win-win situatie waar iedereen van profiteert. Kom bij ons langs en ontdek wat er mogelijk is met Finance Rebelz!

Benieuwd wat jij als Rebel kunt verdienen?

Vul de vragenlijst in en we komen binnen 24 uur bij je terug met een indicatie!
Finance Rebelz verkleind-08.png

Ons iets beter leren kennen?

Bij Finance Rebelz zijn we trots op ons team en netwerk van ervaren CFO's en Controllers die klaarstaan om jou professioneel te laten groeien! We begrijpen dat het versnellen van je leercurve essentieel is in het behalen van jouw doelen. Daarom bieden wij een unieke kans om te leren van de besten in het vak. 

bottom of page