top of page
roze tekst vlak.png

Unlocking your total potential, together

Bij Finance Rebelz zijn we trots op ons team en netwerk van ervaren CFO's en Controllers die klaarstaan om jou professioneel te laten groeien! We begrijpen dat het versnellen van je leercurve essentieel is in het behalen van jouw doelen. Daarom bieden wij een unieke kans om te leren van de besten in het vak. Wat wij belangrijk vinden:

AMBITIE

De continue 'drive' om te verbeteren en mee te willen spelen op het hoogste niveau. Werken op Champions League niveau, is voor ons de sleutel voor het behalen van onze successen. 

PERSOONLIJK

Wij geloven dat alles begint bij oprechte interesse in mens en organisatie. Dat is dan ook dé onderscheidende factor van onze mensen. We zijn op zoek naar het verhaal achter de cijfers en nemen onze klanten daarin mee.  

Finance Rebelz verkleind

Onze rekenregel

Wij geloven dat een hecht team van professionals beter presteert en samen meer bereikt. Daarom zorgen wij voor een leuke en informele sfeer op de werkvloer, waarin samenwerking en ambitie centraal staan.

 

Wij bieden onze professionals bovendien de mogelijkheid tot onze 70/30 regeling, waardoor hard werken wordt beloond. Wij vinden het namelijk belangrijk dat wanneer jij presteert je daarvoor ook beloond moet worden. 

Uiteraard bieden wij diverse mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, zodat je kunt groeien in je carrière!

Missie

Willen, kunnen, durven en doen, dat is precies zoals wij onze klanten willen bijstaan en onze controllers willen coachen. Vol energie en mogelijkheden. Wij dagen zowel onze klanten als mensen uit om het beste uit zichzelf te halen. 

Visie

Wij zijn de nieuwe wind in finance. Natuurlijk kijken ook wij naar de financiële cijfers en richten ook wij ons op compliance vraagstukken. Maar was dit voor de "oude" financial het eindpunt, voor ons is dit pas het begin. We kijken bij Finance Rebelz verder en gaan op zoek naar het verhaal achter de cijfers. Immers, de cijfers zijn geen doel op zich, maar een middel! Als organisatie wil je inzicht in je prestaties om proactief te kunnen reageren op kansen- en risico’s. Met de interim professionals van Finance Rebelz krijg je inzicht in bedrijfsprestaties, wordt strategie meetbaar gemaakt en kun jij je bezighouden met het échte werk: ondernemen!

pexels-markus-spiske-113335.jpg

Dit zijn onze Rebelz.

team
Finance Rebelz verkleind-21.jpg

WILLEM 

Finance Professional & Directeur

Berry Brugman_edited.jpg

BERRY

Directeur | Sales & Recruitment

Finance Rebelz verkleind-24.jpg

FERENC

Managing Partner | CFO a.i.

Noud van hecke 1_edited.jpg

NOUD

Coach | Partner Vidacto

WhatsApp Image 2024-05-24 at 13.06.46.jpeg

BART

Sales en Recruitment

WhatsApp Image 2024-04-17 at 14.03.50.jpeg

MOHAMMED

Senior Finance Professional 

GEZOCHT: CHAMPIONS LEAGE FINANCIALS!

Ben jij een finance professional die klaar is om onze klanten verder te helpen en ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Wil je werken bij een club die anders is dan de rest? Bij Finance Rebelz bieden wij jou de kans om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen in een leuk team. Benieuwd naar meer?

Enthousiast geworden?

Snappen we. Neem vandaag nog contact met ons op, want wij staan te popelen om kennis met jou te maken.

bottom of page