top of page

Willem

Willem is 25 jaar jong en directeur & oprichter van FNCRBLZ. Hij komt uit een ondernemersfamilie en is woonachtig in hartje Nijmegen. Volgens hem dé mooiste stad van Nederland. Wat je over Willem moet weten? Lees hieronder verder. 

  • LinkedIn

Wat moet je weten over Willem?

Hij heeft veel passie voor ondernemerschap en verteld graag enthousiast over de dingen die hij onderneemt. Judo heeft lange tijd op nummer 1 gestaan, maar nu dat hij wat blessures heeft, heeft hij zijn plezier in boksen en hardlopen gevonden. Hij heeft een grote drive om tot de beste te willen horen, of het nu gaat om sport of zijn vakgebied.    
 

In zijn vrije tijd vind hij het gaaf om te reizen, de kroeg te bezoeken en uit eten te gaan met vrienden en familie. Eens in het jaar staat hij op de lange latten in Tirol en begin dit jaar is hij gaan backpacken in Japan. Daar heeft hij zijn opdrachten gewoon remote voortgezet.
 

Op professioneel vlak heeft Willem een aantal jaar werkervaring opgedaan binnen de Accountancy en Corporate Finance. Daarna is hij gestart als ZZP'er en heeft hij binnen een tweetal multinationals op interim basis de rollen van Financial Controller en Jr. FP&A Manager vervuld. Op het moment werkt Willem voor een tweetal klanten. Klant nummer 1 is een machinebouwer die overgenomen is door Private Equity en waar de focus ligt op het opzetten van management reporting en project control. Voor klant nummer twee, s ’werelds grootste private label producent van gepofde wafels, vervuld hij de rol van interim Business Controller. Daarnaast volgen er op zijn tijd nog wat advies klussen naast bovenstaande opdrachten. 
 

Het is Willem zijn missie om met FNCRBLZ dé interimclub van het rijk van Nijmegen te worden en te bouwen aan de ambities van klanten en collega’s.

Contact

Keer met iemand van ons team sparren? Aarzel dan niet om te contacten met één van ons! 

+31 (0)6 55 38 73 10

bottom of page